Day 1!
Door: Virea
Blijf op de hoogte en volg Virea
07 April 2012 | Turkije, Belek
07 April 2012 - 08:43
Maartje Geven:
Heeeeee Virea!
Haha leuk om te horen dat de eerste indruk goed is. Gelukkig maar. Jij vermaakt je wel. Ik blijf je volgen natuurlijk he! Veel plezier in Side en snel weer wat schrijven hoor!
XX -
07 April 2012 - 09:46
Ingrid En Eddy:
Hoi Virea,
We hebben blijkbaar wat gemist! We wensen je veel succes en plezier in Belek. We zullen je belevenissen blijven volgen.
Hartelijke groeten,
Ingrid en Eddy -
07 April 2012 - 16:09
CoenGiesen:
heeee,, superleuk allemaal om te lezen wens je superveel plezier toe (K)
xxCoenn -
07 April 2012 - 16:15
Marian:
Wat leuk om je zo te kunnen volgen!
Veel plezier vanavond en maak er een TOP tijd van!!!!!
Groetjes Marian -
07 April 2012 - 16:18
Elles:
haha, gepleurd ! x) have fun! xxx -
07 April 2012 - 16:59
Mam:
Ha Vi,
Wat fijn dat ik je op deze manier kan volgen.oke de eerste avond al naar side ,zijn we daar blij mee? je raad het al maar goed fijn dat je het naar je zin hebt geniet er van en een dikke zoen van je ma Xxxxxx -
07 April 2012 - 17:49
Stuw:
ik vind het leuk dat je de eerste dag je goed vermaakt hebt en ik mis je nu al
ik hou van jou ! -
07 April 2012 - 19:24
Dees:
he Virea
leuk dat je toch een waarbenjenu bij gaat houden.ga je volgen.wens je heel veel plezier in Turkije ,maaker een mooi avontuur van.groetjes uit Dinxperlo,Dees -
08 April 2012 - 11:25
Stuw:
hoi virea ik ga je nu voor altijd volgen en ik heb salto staan geleerd dat was heel leuk om te leren i love you xxx stuw -
08 April 2012 - 11:25
08 April 2012 - 11:38
Pien:
hoi virea
ik mis je hopelijk zien we je in terkije
08 April 2012 - 11:41
Lotte:
hey vi
is het leuk daar hier wel. ik heb pien en stuw salto staan geleerd we hebben net pasen gevierd ik mis jou heel erg
xxx lotte :) -
08 April 2012 - 11:45
Stuw:
leuk he dat lotte en pien ook gestuurt hebben:) ik mis je :'( -
08 April 2012 - 12:20
Josien Coenders:
Dat is al een mooi begin. Klinkt erg gezellig allemaal! Leuk dat we je volgen. Heel veel plezier en geniet ervan!! -
08 April 2012 - 17:03
Nola Je Zusje:
heeey vi, ik mis je nu al heel erg met mij gaat het goed hoop met jou ook na het lezen heb ik gezien dat jij het wel naar je zin hebt heb nog met zoozoo gespeeld en ik zag dat er een soort fruit drankje voor zoozoo was (als je tijd hebt wil je dan uitleggen wat dat is en of ik dat kan geven) het is hier echt* piiieep* weer :D
maar maak er wat leuks van
hvj en ik mis je
groetjes uit holland :D
Xx je zusje nola
08 April 2012 - 20:35
Mam:
Hoi Vi,
DAGBOEK ! je loopt al 2 dagen achter,[echt vi] goed teken dat betekend dat je druk bent hi hi maak er maar een weekboek van .vpl missen je nu al ,de bank is ook zo leeg ,oohja fijne pasen nog
DIKKE ZOEN mam -
11 April 2012 - 09:53
Rita Coenders:
He Virea, net met je mams gekletst in ons darp, hoorde dat ik je kon volgen via dit.. leuk hoor, ga ik dus ook doen.
groetjes van ons hierrrrr...