Van 25 kids naar 60 bejaarden.
Door: Virea
Blijf op de hoogte en volg Virea
16 April 2012 | Turkije, Belek
15 April 2012 - 23:27
Niels:
Hey pipo!
Leuk (mega)verhaal weer, hoe langer hoe beter! Ook weer mooie foto's. Wel dramatisch weer zie ik.... is hier stukken beter joh ;)! De bejaardenafdeling is gearriveerd, nou kan het feest beginnen! Jeu de Boules op het strand, dat kan natuurlijk niet he. Geef ik de bejaardjes toch gelijk in, haha. Hebben ze allemaal zo'n doekje bij zich zeker om de ballen af te vegen, genieten zoiets. Leuk dat je positieve reacties krijgt, beetje waardering op z'n tijd kan geen kwaad lijkt me. Morgen knoflooksaus bij de hamam? Haha nee, heb het even opgezocht wist niet wat het was. Geniet ervan, heb je wel verdiend na een weekje "hard" werken! Dit begint ook op een aardige mega-reactie te lijken dus ik kap 'm maar even af.
Enjoyyy!
X -
16 April 2012 - 07:12
Mam:
He daar ben je gelukkig weer,maakte mij al zorgen.maar is niet nodig lees ik wel .met die oudjes komt het wel goed ,daar kun je wel mee om gaan het zijn net kinderen moet je maar denken .kijk even op je de kans krijgt om met stuw te skypen op je vrije dag bv vroeg op de avond.nou ga weer aan het werk ,geniet er maar van ,we missen je wel heb het gevoel dat je weken weg bent,DIKKE ZOEN mam -
16 April 2012 - 09:46
Lisa:
hahahaha, ochgoddegod, die bejaarden. stelletje zeurpruimen met hun jeu de boule!
nou, we hebben gister al ge-fb'ed dus heb niet meer zoveel te vertellen haha.
behalve dat ik nu al een uur op je wacht op skype, maar er is vast weer wat met je internet :(
DOEI xxxxxx -
16 April 2012 - 10:10
Nola:
JALOERS JALOERS EN NOG EENS JALOERS VERAL OP DIE HAMAM GRRRRR :( wij zitten op school saai te werken enzv maar kamp enzv komt dichterbij jeeeeey :D:D:D
Xx nola mis je heel erg :( -
16 April 2012 - 10:44
Stuw :
nou dat ziet er alweer goed uit maar ik vind de foto,s nog leuker want dan kan ik ook zien hoe gezellig je het daar hebt bijvoorbeeld het waterpijpen haha
xxx stuw i love you -
16 April 2012 - 15:05
Sophie:
Lieveeee vi,
Wat ben ik jaloers op jou! Wat een leuke verhalen, en foto's.
Heeeel veel plezier, en ik blijf je leuke story's lezen. :D
Dikke kus van sophie -
17 April 2012 - 10:57
Dorien:
hahah ne peper!! en zout in de cola! ideeke van de vinny!!! twas egt een suuuuuper toffe vakantie en kmis jullie egt super hard! khad egt nog veel langer willen blijven want daar in belek ist veel beter dan hier in belgie hoor!!
dikke kus
Dorien x <3 -