Lekker Lekker Lekker!
Door: Virea
Blijf op de hoogte en volg Virea
21 April 2012 | Turkije, Belek
Ik heb weer een paar mooie dagen achter de rug haha. Oooh en als je zo de foto's nog bekijkt, ik sta me toch even op de foto met een lekkerding! Ik wist dat Sigfrid Eggers (hele bekende Belgische fotograaf) hier een fotoshoot had voor P-magazine. Maar ik had hem alleen nog maar van een afstandje bezig gezien op het strand. Tot die gezellige avond in de Zummbar haha, hij stond daar, en ik dacht ik spreek hem even aan (hij is hier via Xperience, en is goed bevriend met onze baas). Dus ik loop erop af, voorgesteld en een beetje praten enzo haha, vrij gezellig! Hij had wel een glaasje Tequila teveel op, maar dat was juist wel erg grappig haha. En opeens, PATSBOEM, staat daar zijn mannelijke model naast hem, WAUW! De Jillz-reclameboys zijn er niks bij! (Al valt hij op de foto nog mee). Dus ik me voorstellen, en hij met een vet cute frans accent praten haha, hele spontane jongen ook nog. Nou wij later naar de disco (mijn collega's waren al op de kamer). En wij daar met z'n vieren samen (ook nog een vrouwelijk model erbij) een tequila gedronken. Ik hou niet van tequila, punt uit haha. Maar verder dus een erg gezellige avond met hen gehad. Maar heb zonet, uurtje terug, nog een paar Nederlanders uitgezwaaid, nou, als je het over sympathieke mensen hebt he, geweldig! Een grote groep, jongste 26, oudste 80. Met opa en oma die ik ook opa en oma mocht noemen, en waarvan opa me uiteindelijk wel als kleindochter wilde adopteren, hoe sweet! Gelukkig heb ik al een oma die telt voor 4 opa's en oma's haha. Maar een geweldige tijd gehad met die mensen! Gister zijn ze allemaal meegeweest naar de Beachclub hier. Nou je had die turkinies moeten zien kijken, die wisten niet wat ze overkwam, die Nederlanders gingen LOS joh, geweldig! Sommigen hadden een glaasje teveel op, wat echt tot geweldig grappige scenario's op de dansvloer leidde haha. Stelletje malloten bij elkaar waren het, al die Nederlanders, en ik deed mooi net zo gek mee. Maar nu hebben we vanochtend de groep uitgezwaaid (heb nog tassen vol zeepjes van hun hotelkamer, flesjes drinken, borrelnootjes en drop gekregen haha). Vanaf morgen komen er weer een stuk of 20 Nederlanders per dag aan, moet dus wel gezellig blijven de komende tijd. Al zijn er sinds eergister ook veel Russen aangekomen. Maaarjaaa, gewoon zwaaien en lachen haha. Ik ga nog even de kidsclub schoonmaken (kuisen op z'n Vlaams) en dan gaat de dag weer beginnen. Vanavond vrij avondje yeah, waarschijnlijk richting Side om onze collega Lisa daar te vergezellen voor een avondje :) Nouuuu Güle Güle! xxxxx Oh PS: Als jullie nog een mongolenfilmpje van Jeremy en mij willen zien.. http://www.youtube.com/watch?v=SqG0sGD55-o
21 April 2012 - 08:25
Niels:
Niceeeee! -
22 April 2012 - 11:47
Dees:
he Virea
het ziet er allemaal erg leuk uit.kan wel zin dat je het naar je zin hebt.geniet van het land en de mensen.het is een prachtkans.veel plezier nog
groetjes uut Dinxper,Dees -
23 April 2012 - 07:49
Rita Coenders:
Hoi Virea, wat ziet dat er super uit zeg, ik bedoel dan het hotel natuurlijk.............??? Ik hoop dat wij het ook zo treffen maar dat komt vast wel goed, als jij voor de zon zorgt!! Maar ook dat zit wel goed, je weet het he heb je iets uit Dinxper nodig, of zullen we Victor of je moeder meenemen hihi, zou ze maar al te graag willen. Waarschijnlijk komen er nog wel meer die kant op toch, nou de groetjes van deze kant en zet de boel maar weer lekker op de kop doeiiiiii -
23 April 2012 - 10:43
Virea:
Heeee Rita! Dankje voor je reactie haa, leukleuk! Wanneer gingen jullie ook alweer naar TurkieTurkie? Joh, neem iets Hollands mee joh, zitten jullie hier ook met koninginnendag dan? Ik heb nog nooit zoveel drop gegeten haha, maar kreeg en zak van Nederlandse gasten, en die is al bijna leeg haha, heerlijk! Nou, let me know! En met de zon zit het zeker goed! xxx -
23 April 2012 - 13:33
Mam:
Haaaa Scheeeet.
schoonzoon goed gekeurd neem maar mee heeft pap ook niet zo moeite mee,
was er al bang voor deze job is je op het lijf geschreven ,steeds nieuwe vrienden leren kennen ,aardig gevonden worden vind je ook wel belangrijk ,zon strand zee,ik wordt langzaam jaloers hier,fijn je zo blij te zien .ooh ja waar ligt het boek dat ik mee zou nemen naar las v ? denk je aan het volkslied 8.00 hi hi op koninginnedag.zal aan je denken.
tot woensdag dan horen we je stem weer eens.
DIKKE ZOEN mam -
24 April 2012 - 17:31
Rita Coenders:
jaaaa we komen eraan we gaan zaterdag 28 april helaas maar voor 1weekje ):, we zitten in hotel Baia Lara in Antalya/Lara....dus als je zin hebt in een koffie of turkse çay hihi je bent welkom, hoewel ik me goed kan voorstellen dat je andere bezigheden hebt...no worries...kijk maar, maar denk wel aan het Wilhelmus he om 8 UUR!!!! groetjesssssssss -
25 April 2012 - 11:30
Nola:
IK GA NAAR ISALA JEEEY IK MIS JE ;(
XXXXXXX HVJ :D -
27 April 2012 - 14:28
Gijs:
Ja hoor doe maar weer luxe jezus en wij maar een beetje naar school maar wij hebben nu ook vakantie en de tent is geweldig haha dat vind je wel jammer he !! haha xx