Feeling hot hot hot! - Reisverslag uit Belek, Turkije van Virea Houthuijzen - WaarBenJij.nu Feeling hot hot hot! - Reisverslag uit Belek, Turkije van Virea Houthuijzen - WaarBenJij.nu

Feeling hot hot hot!

Door: Virea

Blijf op de hoogte en volg Virea

29 April 2012 | Turkije, Belek

Jow jow met de flow!

Daar ben ik weer, met niet zo heeeul veel nieuws. Het is hier nog steeds super! Ik leer de mensen die hier werken steeds beter kennen en bouw leuke vriendschappen op, en (met af en toe hulp van m'n verantwoordelijke collega Nadia) leer ik mensen met slechte bedoelingen ook beter herkennen. Ik krijg echt een mega mensenkennis van deze job. En dat is hel goed voor mij! Zo negeren de animatiechef en ik elkaar al een tijdje, omdat dat echt zo'n verschrikkelijk dominant macho-persoon is, bah. Maar met de animatoren heb ik echt geweldig contact! Zo zijn 2 ervan (Musti en Carlos) echt als grote broers voor mij op dit moment, ze zijn 31 en 41 en komen uit Duitsland. En je kan gewoon merken dat ze uit Europa komen, ze hebben niet meer zo'n echte Turkse mentaliteit waar ik me bij sommige personen nog wel aan stoor. Kortom, het meeste contact is super! Hier is het trouwens gister en vandaag echt heel warm geweest, het was 's ochtends om 10 uur al 28 graden, was echt even wennen. Wel erg trouwens, dat ik voor het eerst naar huis belde omdat Stuw jarig was, kreeg ik Stuw aan de telefoon, ik langzalhijleven zingen, antwoord hij: Dankje vi! Maar ik ben wel morgen pas jarig he.. Hoe erg! Ik meende toch echt dat het de 28e was, moet je naaagaaaan.. Verder mag ik hier gratis gaan parasailen en jetskieën door het goede contact met de mensen van de watersport, ook vet natuurlijk! Ik ben ook heel blij dat het kidsprogramma weer begonnnen is! Er zijn momenteel heel veel Nederlanders, en ik maak ook even een feestje van koninginnendag! En sowieso sta ik 's ochtends om 8 uur het Wilhelmus te zingen, tradities houd ik erin! Even m'n Belgische collega's pesten haha. Oh by the way, het was hier laatst 'nationale kinderdag' in Turkije, echt een supervette feestdag! Heb m'n ogen uitgekeken! Hier vind je een filmpje dat ik gemaakt heb toen er ineens een optocht georganiseerd werd in ons hotel: http://www.youtube.com/watch?v=bTL2wrPeBrY&feature=relmfu. En ik heb ook een kort filmpje van een mini-Xperiencelied dat ik met de kids bedacht heb, een beetje lomp, maartoch haha: http://www.youtube.com/watch?v=X8RAG8bk6fg&feature=youtu.be xxxxxxx uit Belek!

• 29 April 2012 - 16:35

Amber:

haha dat lied, super tof met die kinderen! en ook dat andere filmpje, jeeetje wat een happening hee. zouden ze hier ook maar 's moeten doen haha.
    dus jij bent straks prof in jetskieën en parasailen? :) zeker weten dat we straks met 3 melkbussen en 1 neger naar albufeira gaan muahah.
    kusje xx

• 05 Mei 2012 - 15:41

Renske:

Super te lezen dat je het zo leuk hebt & zoveel mee maakt! maaaaaar.. we missen wat daagjes hoor, we leven al op 5mei! haha (bevrijdingsdag) en de verjaardag van mijn grote neef! vergeet je die niet? hihi! Liefsss van mij

• 07 Mei 2012 - 09:18

Mam:

Ha Scheet

Je ziet er al lekker bruin uit ,jaloers zijn wij hier want het weer is hier ........t tot nu toe dan.even een huishoudelijke mededeling het is misschien wel handig dat je probeert om maandag 14 mei ook op schiphol te landen dan zijn wij daar ook ,wij landen om ongeveer 12 uur kunnen we gelijk je papieren regelen dat zou toch mooi zijn .nou wij missen je natuurlijk en zijn dan ook blij dat je naar huis moet een paar dagen.

EEN DIKKE ZOEN .
    MAM

• 08 Mei 2012 - 13:42

Stuw:

hoi vi

tante mary is hier het is heel leuk hier bij jou ook ? de groeten van mary :)