Moe? Neuuuh joh! - Reisverslag uit Belek, Turkije van Virea Houthuijzen - WaarBenJij.nu Moe? Neuuuh joh! - Reisverslag uit Belek, Turkije van Virea Houthuijzen - WaarBenJij.nu

Moe? Neuuuh joh!

Door: Virea

Blijf op de hoogte en volg Virea

15 Mei 2012 | Turkije, Belek

Hi hi hi again!

Ik geniet nogsteeds volop van mijn mooie tijdelijke woonplek. Al moet ik zeggen dat de laatste 2 weken de vermoeidheid wel begint op te komen. Elke ochtend denk ik: Vi, vanavond liggen we er om 12 uur in! Maar aangezien ik echt een avond/nachtpersoon ben, wil ik elke avond toch nog naar de disco etc, waar ik dan vervolgens overdag weer spijt van heb. Nu ook, vertrekken er weer geweldige gasten om 3 uur 's nachts, nou die ga ik zeker uitzwaaien, maar dan moet ik wel wakkerblijven tot 3 uur, want als ik ga slapen, word ik niet wakker joh. Maar ik denk dat mijn gemiddelde bedtijd in een week wel om 3 uur 's nachts ligt. Maar scheelt dat ik tijdens de activiteiten niet veel last heb van vermoeidheid of zo, alleen in de pauzes. Middageten is onderhand al vervangen door een middagdutje. We hebben het sowieso wel rustig, vooral nu de kidsclub afgelopen is. We zijn veel aan het flyeren, schoonmaken, gastencontacten, administreren etc. Maar zo kunnen we de laatste tijd wel vaak shows zien, aangezien we geen gasten hebben voor de avondactiviteiten, dus hebben we tijd om de avondshow te zien. En er worden hier echt goeie shows gegeven zeg! Dansteams die elke week terugkomen, vanavond nog een geweldige Circus-show gezien, echt wauw, heel leuk! Ook krijgen we steeds beter en leuker contact met de live-bandjes, aangezien die ook elke week terugkomen. Gisteravond ben ik nog naar de disco geweest met een stel gehandicapte Duitse mensen. Was echt geweldig, stond alleen met hen op de dansvloer, op Duitse nummers te dansen. Zo fantastisch hoe gelukkig en blij die mensen zijn he, en hoeveel knuffels ik van die jonge gehandicapte jongens kreeg haha, heel lief. Ook gehandicapte jongens hebben pubertrekjes haha. Ze kwamen ook nog even met z'n allen afscheid van me nemen net, want ze vertrekken morgenvroeg. Oh er was trouwens ook nog een Neon-party in de disco. Echt superleuk georganiseerd! (komt nog een filmpje van). Ik kan trouwens echt al een woordje Turks zeg! Vind het ook echt leuk om steeds meer te leren, je moet die mannen zien kijken als ik 'je hebt een lekker kontje' in het Turks zeg haha. Ik ben afgelopen zaterdag op m'n vrije dag voor het eerst naar Antalya geweest. Ik kwam Hasan (van de hotelanimatie) tegen bij de bushalte, en hij is meegeweest. Gelukkig maar! Want hij zei ook dat je beter niet alleen kan gaan als meisje, dat je beter een jongen bij je kan hebben, en hij heeft een reispas ofzo, dus hoefde niks te betalen, ideaal. Ben in een winkelcentrum in Antalya geweest, nou echt suuuuupervet! Je komt binnen, en je denkt dat je in een enorm winkelcentrum in Nederland of Duitsland bent joh! Winkels die op de H&M leken enzo, echt leuke kleding! En allemaal echt, geen namaak. Ook geen vervelende Turken die je de winkel in proberen te lokken ofzo. Ben nog naar een 5D-film geweest (op aanraden van Hasan), in zo'n bewegende stoel met water enzo, echt heel leuk! Heb dus erg genoten in Antalya, al heb ik alleen maar het winkelcentrum gezien haha, volgende keer weer een kans! Pfoe vanavond nog even naar de verjaardag van de reisleidster van Thomas Cook en Neckermann geweest, Ann. Ze had ons uitgenodigd, want ze vierde haar 29e verjaardag in een cafe in Belek, zijn we nog even langs geweest. Haar collega's en vriend leren kennen enzo, was gezellig was gezellig, maar niet heel lang gebleven. Zaterdag gaat de eerste disco in Belek (Soho) eindelijk open, en gaan we met Ann en haar collega's een avondje uit, yeaaaaah! Maar voor nu zeker genoeg geschreven! Güle Güle, groetjes uit Paloma Grida :)

• 15 Mei 2012 - 10:37

Nola:

hey vi ik lees dat je het super naar je zin hebt en ook dat het de eerste keer is dat je wel goed op kan staan thuis sliep je wel tot 1 uur maar wanneer kom je nu PRECIES terug of weet je dat niet morgen bij ons alweer kermis heb alleen geen geld :D dus...... maja tot over een paar dagen :p

xx nola
    ps: ik mis je :)

• 15 Mei 2012 - 20:23

Eva Coenders:

Haaa Virea,
    Zo te lezen vermaak jij je zeker wel daar! Had ook niet anders van je verwacht! Ik ben echt Jaloers, maar ik ga van de zomer zelf ook naar Turkije. Veel plezier nog daar en ik blijf je volgen! x Eva

• 21 Mei 2012 - 10:19

Bianca:

Ik heb zo eens zitten lezen maar aar ik erg benieuwd naar ben ho is het weer op het moment vanuit hier zin de voorspellingen er namelijk niet zo goed uit. Wij komen deze week nl die kant op

• 21 Mei 2012 - 14:06

Virea:

Hoi Bianca,

welke Bianca ben jij eigenlijk precies haha? Ik ken er meerdere XD Ben benieuwd! En kom je ook naar Belek? Het weer verschilt hier namelijk weer erg met bijvoorbeeld het weer in Antalya, 40 km verderop. Maar hier is het weer nu goed, niet heel warm, maar de zon schijnt en de lucht is blauw. De komende dagen weet ik het eigenlijk niet, maar kan zijn dat het hier 1 dag bewolkt is, en dan de volgende dag weer hartstikke warm. Verschilt echt van dag tot dag. Groetjes vi

• 25 Mei 2012 - 10:10

Rita Coenders:

Hé Virea, wat is dit voor een media stilte???? Of zit je soms in nederland?
    We hopen natuurlijk nog steeds dat het goed met je gaat en je je vermaakt in turkie. Hier gaat alles ook gewoon zijn gangetje maar we zijn natuurlijk nog steeds benieuwd naar je!
    Groetjes uut het nu ook lekker warme Dinxper.